Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 202 van 216 gevonden artikelen
 
 
  Study of the effects of temperature, pH, NaCl, and a w on the proteolytic and lipolytic activities of cheese-related lactic acid bacteria by quadratic response surface methodology
 
 
Titel: Study of the effects of temperature, pH, NaCl, and a w on the proteolytic and lipolytic activities of cheese-related lactic acid bacteria by quadratic response surface methodology
Auteur: Gobbettia, Marco
Lanciotti, Rosalba
De Angelis, Maria
Rosaria Corbo, Maria
Massini, Roberto
Fox, Patrick
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 25 (1999) nr. 10 pagina's 15 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 202 van 216 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland