Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of a Talaromyces emersonii thermostable enzyme cocktail with applications in wheat dough rheology
 
 
Titel: Characterisation of a Talaromyces emersonii thermostable enzyme cocktail with applications in wheat dough rheology
Auteur: Waters, Deborah M.
Ryan, Liam A.M.
Murray, Patrick G.
Arendt, Elke K.
Tuohy, Maria G.
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 49 (2011) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland