Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of hexose and pentose sugars using a novel ethanologenic Escherichia coli strain1 1 Names are necessary to report factually on available data; however, the USDA neither guarantees nor warrants the standard of products, and the use of the name by USDA implies no approval of the product to the exclusion of others that may also be suitable
 
 
Titel: Fermentation of hexose and pentose sugars using a novel ethanologenic Escherichia coli strain1 1 Names are necessary to report factually on available data; however, the USDA neither guarantees nor warrants the standard of products, and the use of the name by USDA implies no approval of the product to the exclusion of others that may also be suitable
Auteur: Dien, Bruce S.
Hespell, Robert B.
Wyckoff, Herbert A.
Bothast, Rodney J.
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 23 (1998) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland