Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Influence of fermentation conditions and scale on the submerged fermentation of Aspergillus awamori
 
 
Titel: Influence of fermentation conditions and scale on the submerged fermentation of Aspergillus awamori
Auteur: Cui, Y.Q
van der Lans, R.G.J.M
Giuseppin, M.L.F
Luyben, K.C.A.M
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 23 (1998) nr. 1-2 pagina's 11 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland