Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Variation in the components of palm wine during fermentation
 
 
Titel: Variation in the components of palm wine during fermentation
Auteur: Rokosu, Ajibade A.
Jude Nwisienyi, J.
Verschenen in: Enzyme and microbial technology
Paginering: Jaargang 2 (1980) nr. 1 pagina's 3 p.
Jaar: 1980
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland