Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization of particulate organic matter from commercial restaurants: Alkyl PAHs as new tracers for cooking
 
 
Titel: Chemical characterization of particulate organic matter from commercial restaurants: Alkyl PAHs as new tracers for cooking
Auteur: Li, Yuanju
Wu, Yuandong
Xu, Jie
Wu, Aihua
Zhao, Ziwei
Tong, Mengxue
Luan, Shengji
Verschenen in: The science of the total environment
Paginering: Jaargang 770 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland