Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Influence of cooking method on arsenic retention in cooked rice related to dietary exposure
 
 
Titel: Influence of cooking method on arsenic retention in cooked rice related to dietary exposure
Auteur: Rahman, M. Azizur
Hasegawa, H.
Rahman, M. Arifur
Rahman, M. Mahfuzur
Miah, M.A. Majid
Verschenen in: The science of the total environment
Paginering: Jaargang 370 (2006) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland