Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Enhancements in flavor substances, mouthfeel characteristics and collagen synthesis in the muscle of sub-adult grass carp (Ctenopharyngodon Idella): Application of a dietary lysine nutrition strategy
 
 
Titel: Enhancements in flavor substances, mouthfeel characteristics and collagen synthesis in the muscle of sub-adult grass carp (Ctenopharyngodon Idella): Application of a dietary lysine nutrition strategy
Auteur: Tang, Yan-Jie
Feng, Lin
Jiang, Wei-Dan
Wu, Pei
Liu, Yang
Zhang, Lu
Kuang, Sheng-Yao
Ren, Hong-Mei
Jin, Xiao-Wan
Li, Shu-Wei
Mi, Hai-Feng
Zhou, Xiao-Qiu
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 565 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland