Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Improving the antioxidant status, fat-soluble vitamins, fatty acid composition, and lipid stability in the meat of Grass carp (Ctenopharyngodon idella Val) fed fresh ryegrass (Lolium multiflorum Lam)
 
 
Titel: Improving the antioxidant status, fat-soluble vitamins, fatty acid composition, and lipid stability in the meat of Grass carp (Ctenopharyngodon idella Val) fed fresh ryegrass (Lolium multiflorum Lam)
Auteur: Montenegro, Luciano F.
Descalzo, Adriana.M.
Rizzo, Sergio
Rossetti, Luciana
García, Pilar T.
Pérez, Carolina D.
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 553 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland