Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 134 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)
 
 
Titel: Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)
Auteur: Agboola, Jeleel Opeyemi
Lapeña, David
Øverland, Margareth
Arntzen, Magnus Øverlie
Mydland, Liv Torunn
Hansen, Jon Øvrum
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 546 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 134 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland