Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Down-stream processing of baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) – Effect on nutrient digestibility and immune response in Atlantic salmon (Salmo salar)
 
 
Titel: Down-stream processing of baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) – Effect on nutrient digestibility and immune response in Atlantic salmon (Salmo salar)
Auteur: Hansen, Jon Øvrum
Lagos, Leidy
Lei, Peng
Reveco-Urzua, Felipe Eduardo
Morales-Lange, Byron
Hansen, Line Degn
Schiavone, Marion
Mydland, Liv Torunn
Arntzen, Magnus Øverlie
Mercado, Luis
Benicio, Ricardo Tavares
Øverland, Margareth
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 530 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland