Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Yeast as a protein source during smoltification of Atlantic salmon (Salmo salar L.), enhances performance and modulates health
 
 
Titel: Yeast as a protein source during smoltification of Atlantic salmon (Salmo salar L.), enhances performance and modulates health
Auteur: Sahlmann, Christian
Djordjevic, Brankica
Lagos, Leidy
Mydland, Liv Torunn
Morales-Lange, Byron
Øvrum Hansen, Jon
Ånestad, Ragnhild
Mercado, Luis
Bjelanovic, Milena
Press, Charles McLean
Øverland, Margareth
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 513 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland