Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 72 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of in-vivo and in-vitro methods for assessing the digestibility of poultry by-product meals using barramundi (lates calcarifer); impacts of cooking temperature and raw material freshness
 
 
Titel: A comparison of in-vivo and in-vitro methods for assessing the digestibility of poultry by-product meals using barramundi (lates calcarifer); impacts of cooking temperature and raw material freshness
Auteur: Lewis, Michael J.
Francis, David S.
Blyth, David
Moyano, Francisco J.
Smullen, Richard P.
Turchini, Giovanni M.
Booth, Mark A.
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 498 () nr. C pagina's 187-200
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 72 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland