Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Changes in seawater adaptability and blood thyroxine concentrations during smoltification of the masu salmon, Oncorhynchus masou, and the amago salmon, Oncorhynchus rhodurus
 
 
Titel: Changes in seawater adaptability and blood thyroxine concentrations during smoltification of the masu salmon, Oncorhynchus masou, and the amago salmon, Oncorhynchus rhodurus
Auteur: Yamauchi, Kohei
Koide, Nobuhisa
Adachi, Shinji
Nagahama, Yoshitaka
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 42 (1984) nr. 3-4 pagina's 10 p.
Jaar: 1984
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland