Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10591 van 11596 gevonden artikelen
 
 
  The effects of varying the percentage of herring versus salmon protein in manufactured diets on the survival, meat content, hepatosomatic index and meat sensory quality of adult red king crab Paralithodes camtschaticus held in captivity
 
 
Titel: The effects of varying the percentage of herring versus salmon protein in manufactured diets on the survival, meat content, hepatosomatic index and meat sensory quality of adult red king crab Paralithodes camtschaticus held in captivity
Auteur: James, P.
Vasilyev, R.
Siikavuopio, S.
Kovatcheva, N.
Samuelsen, T.A.
Mundheim, H.
Carlehög, M.
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 416-417 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10591 van 11596 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland