Details van artikel 4760 van 11596 gevonden artikelen
Enhancements in flavor substances, mouthfeel characteristics and collagen synthesis in the muscle of sub-adult grass carp (Ctenopharyngodon Idella): Application of a dietary lysine nutrition strategy
Titel:
Enhancements in flavor substances, mouthfeel characteristics and collagen synthesis in the muscle of sub-adult grass carp (Ctenopharyngodon Idella): Application of a dietary lysine nutrition strategy
Auteur:
Tang, Yan-Jie Feng, Lin Jiang, Wei-Dan Wu, Pei Liu, Yang Zhang, Lu Kuang, Sheng-Yao Ren, Hong-Mei Jin, Xiao-Wan Li, Shu-Wei Mi, Hai-Feng Zhou, Xiao-Qiu
Verschenen in:
Aquaculture
Paginering:
Jaargang 565 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2023
Inhoud:
Uitgever:
Elsevier B.V.
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 4760 van 11596 gevonden artikelen