Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11580 van 11596 gevonden artikelen
 
 
  Yeast as a protein source during smoltification of Atlantic salmon (Salmo salar L.), enhances performance and modulates health
 
 
Titel: Yeast as a protein source during smoltification of Atlantic salmon (Salmo salar L.), enhances performance and modulates health
Auteur: Sahlmann, Christian
Djordjevic, Brankica
Lagos, Leidy
Mydland, Liv Torunn
Morales-Lange, Byron
Øvrum Hansen, Jon
Ånestad, Ragnhild
Mercado, Luis
Bjelanovic, Milena
Press, Charles McLean
Øverland, Margareth
Verschenen in: Aquaculture
Paginering: Jaargang 513 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11580 van 11596 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland