Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Thermal, pasting properties and morphological characterization of pea starch (Pisum sativum L.), rice starch (Oryza sativa) and arracacha starch (Arracacia xanthorrhiza) blends, established by simplex-centroid design
 
 
Titel: Thermal, pasting properties and morphological characterization of pea starch (Pisum sativum L.), rice starch (Oryza sativa) and arracacha starch (Arracacia xanthorrhiza) blends, established by simplex-centroid design
Auteur: de Souza Gomes, Daiane
do Prado Cordoba, Layse
Rosa, Lucas Silva
Spier, Michele Rigon
Schnitzler, Egon
Waszczynskyj, Nina
Verschenen in: Thermochimica acta
Paginering: Jaargang 662 (2018) nr. C pagina's 90-99
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland