Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of stir-frying time during Angelica Sinensis Radix processing with wine on physicochemical, structure properties and bioactivities of polysaccharides
 
 
Titel: Effect of stir-frying time during Angelica Sinensis Radix processing with wine on physicochemical, structure properties and bioactivities of polysaccharides
Auteur: Wang, Ying
Li, Xia
Chen, Xuetao
Zhao, Ping
Qu, Zhuo
Ma, Dan
Zhao, Chengcheng
Gao, Wenyuan
Verschenen in: Process biochemistry
Paginering: Jaargang 81 (2019) nr. C pagina's 188-196
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland