Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Microbial composition and polymer hydrolytic activity of Japanese washed-rind cheeses
 
 
Titel: Microbial composition and polymer hydrolytic activity of Japanese washed-rind cheeses
Auteur: Tachibana, Yohko
Kageyama, Kohei
Suzuki, Miwa
Koshigumo, Hitomi
Takeno, Hiroyuki
Tachibana, Yuya
Kasuya, Ken-ichi
Verschenen in: Polymer degradation and stability
Paginering: Jaargang 160 (2019) nr. C pagina's 264-272
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland