Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Energy content of anchovy and sardine using surrogate calorimetry methods
 
 
Titel: Energy content of anchovy and sardine using surrogate calorimetry methods
Auteur: Campanini, Claudia
Albo-Puigserver, Marta
Gérez, Sara
Lloret-Lloret, Elena
Giménez, Joan
Pennino, Maria Grazia
Bellido, José María
Colmenero, Ana I.
Coll, Marta
Verschenen in: Marine environmental research
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland