Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 37 gevonden artikelen
 
 
  The effects of superchilled storage at −2°C on the microbiological and organoleptic properties of cold-smoked salmon before retail display
 
 
Titel: The effects of superchilled storage at −2°C on the microbiological and organoleptic properties of cold-smoked salmon before retail display
Auteur: Beaufort, A.
Cardinal, M.
Le-Bail, A.
Midelet-Bourdin, G.
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 32 (2009) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and IIR
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland