Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the contribution of formaldehyde and lipid oxidation products to protein denaturation and texture deterioration during frozen storage of minced ice-fish fillet (Champsocephalus gunnari and Pseudochaenichthys georgianus)
 
 
Titel: Comparison of the contribution of formaldehyde and lipid oxidation products to protein denaturation and texture deterioration during frozen storage of minced ice-fish fillet (Champsocephalus gunnari and Pseudochaenichthys georgianus)
Auteur: Rehbein, H
Orlick, B
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 13 (1990) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland