Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 26 gevonden artikelen
 
 
  The factors influencing the flavor characteristics of frozen obscure pufferfish (Takifugu Obscurus) during storage: Ice crystals, endogenous proteolysis and oxidation
 
 
Titel: The factors influencing the flavor characteristics of frozen obscure pufferfish (Takifugu Obscurus) during storage: Ice crystals, endogenous proteolysis and oxidation
Auteur: Yu, Dawei
Jing, Diantao
Yang, Fang
Gao, Pei
Jiang, Qixing
Xu, Yanshun
Yu, Peipei
Xia, Wenshui
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 147-155
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and IIR
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland