Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooling rate and super-chilling temperature on ice crystal characteristic, cell structure, and physicochemical quality of super-chilled fresh-cut celery
 
 
Titel: Effect of cooling rate and super-chilling temperature on ice crystal characteristic, cell structure, and physicochemical quality of super-chilled fresh-cut celery
Auteur: Xu, Cong-Cong
Liu, De-Kun
Guo, Chun-Xiao
Wu, Yu-qing
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's 249-255
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and IIR
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland