Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Measurement of food dehydration during freezing in mechanical and cryogenic freezing conditions
 
 
Titel: Measurement of food dehydration during freezing in mechanical and cryogenic freezing conditions
Auteur: Mulot, Violette
Benkhelifa, Hayat
Pathier, Didier
Ndoye, Fatou-Toutie
Flick, Denis
Verschenen in: International journal of refrigeration
Paginering: Jaargang 103 (2019) nr. C pagina's 329-338
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd and IIR
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland