Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism differences between reductive and oxidative dough rheology improvers in the formation of 1D and 3D gluten network
 
 
Titel: Mechanism differences between reductive and oxidative dough rheology improvers in the formation of 1D and 3D gluten network
Auteur: Gao, Jihui
Guo, Yizhan
Yan, Rongrong
Liang, Jianfen
Yang, Dong
Verschenen in: Biomaterials
Paginering: Jaargang 280 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland