Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
 
  A hybrid neural approach to model batch fermentation of “ricotta cheese whey” to ethanol
 
 
Titel: A hybrid neural approach to model batch fermentation of “ricotta cheese whey” to ethanol
Auteur: Saraceno, Alessandra
Curcio, Stefano
Calabrò, Vincenza
Iorio, Gabriele
Verschenen in: Computers and chemical engineering
Paginering: Jaargang 34 (2010) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland