Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
 
  BookReviews : Foodservice: A Managerial Approach, by Bruce H. Axler. National Institute for the Foodservice Industry, 20 North Wacker Drive, Suite 2620, Chicago, IL 60606. 1979. 498 pp. Hardcover, $15.00; complete home-study course, $59.50
 
 
Titel: BookReviews : Foodservice: A Managerial Approach, by Bruce H. Axler. National Institute for the Foodservice Industry, 20 North Wacker Drive, Suite 2620, Chicago, IL 60606. 1979. 498 pp. Hardcover, $15.00; complete home-study course, $59.50
Auteur:
Verschenen in: Cornell hotel and restaurant administration quarterly
Paginering: Jaargang 20 (1979) nr. 2 pagina's 102-102
Jaar: 1979-08
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland