Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
 
  BookReviews : Food Preparation for the Professional, by David A. Mizer and Mary Porter. Canfield Press, Harper and Row Publishers, 1700 Montgomery Street, San Fran cisco, CA 94111. 1978. 393 pp. Hardcover, $12.95
 
 
Titel: BookReviews : Food Preparation for the Professional, by David A. Mizer and Mary Porter. Canfield Press, Harper and Row Publishers, 1700 Montgomery Street, San Fran cisco, CA 94111. 1978. 393 pp. Hardcover, $12.95
Auteur: Durocher, Joseph F.
Verschenen in: Cornell hotel and restaurant administration quarterly
Paginering: Jaargang 19 (1979) nr. 4 pagina's 86-86
Jaar: 1979-02
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland