Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influence of oxidized lipids on the non-enzymic browning reaction: interaction between linolenic acid and an Amadori compound
 
 
Titel: Influence of oxidized lipids on the non-enzymic browning reaction: interaction between linolenic acid and an Amadori compound
Auteur: Hermosín, Isidro
Ledl, Franz
Gómez-Sánchez, Antonio
Verschenen in: Chemistry and physics of lipids
Paginering: Jaargang 63 (1992) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland