Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Application of chromatography and mass spectrometry to the characterization of food proteins and derived peptides
 
 
Titel: Application of chromatography and mass spectrometry to the characterization of food proteins and derived peptides
Auteur: Léonil, Joëlle
Gagnaire, Valérie
Mollé, Daniel
Pezennec, Stéphane
Bouhallab, Saı̈d
Verschenen in: Journal of Chromatography
Paginering: Jaargang 881 (2000) nr. 1-2 pagina's 21 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland