Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Selection of egg peptide biomarkers in processed food products by high resolution mass spectrometry
 
 
Titel: Selection of egg peptide biomarkers in processed food products by high resolution mass spectrometry
Auteur: Gavage, M.
Van Vlierberghe, K.
Van Poucke, C.
De Loose, M.
Gevaert, K.
Dieu, M.
Renard, P.
Arnould, T.
Gillard, N.
Verschenen in: Journal of Chromatography
Paginering: Jaargang 1584 (2019) nr. C pagina's 115-125
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland