Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of volatile constituents extracted from model grape juice and model wine by stir bar sorptive extraction–gas chromatography–mass spectrometry
 
 
Titel: Comparison of volatile constituents extracted from model grape juice and model wine by stir bar sorptive extraction–gas chromatography–mass spectrometry
Auteur: Caven-Quantrill, Darren J.
Buglass, Alan J.
Verschenen in: Journal of Chromatography
Paginering: Jaargang 1218 (2011) nr. 7 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland