Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
15 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
An Inverse Estimation Method for Surface Film Conductance During Cooling of Fish Packages
K.A. Abbas
2007
2
4
p. 281-287
artikel
2
Betacyanin Stability During Processing and Storage of a Microencapsulated Red Beetroot Extract
Henriette M.C. Azeredo
2007
2
4
p. 307-312
artikel
3
Changes in the Physico-Chemical Characteristics of Processed and Stored Raphia hookeri Palm Sap (Shelf Life Studies)
F.I. Obahiagbon
2007
2
4
p. 323-326
artikel
4
Color Difference and Acrylamide Content of Cooked Food
Bong-Kyung Koh
2007
2
4
p. 318-322
artikel
5
Comparison of the Thermodynamically Analysis of Vacuum Cooling Method with the Experimental Model
Esref Isik
2007
2
4
p. 217-227
artikel
6
Effect of Extraction Conditions and Post Mortem Ageing Period on Yield of Salt Soluble Proteins from Buffalo (Bubalus bubalis) Lean Meat
R. Thomas
2007
2
4
p. 313-317
artikel
7
Effect of Roasting on Texture, Colour and Acceptability of Soybean for Making Sattu
Mridula D.
2007
2
4
p. 265-272
artikel
8
Effect of Skin Removal from Spherical Fruits and Vegetables
F.A. Ansari
2007
2
4
p. 295-300
artikel
9
Effect of Soaking and Roasting Dehulling Methods of Soybean on <I>Bacillus</I> Fermentation of Soy-Daddawa
B.O. Omafuvbe
2007
2
4
p. 257-264
artikel
10
Lactose Hydrolysis in Whole Milk Using Immobilized Kluyveromyces marxianus Cells
Parmjit S. Panesar
2007
2
4
p. 288-294
artikel
11
Microbiological and Chemical Changes During Fermentation of Crabs for ogiri-nsiko Production
O.K. Achi
2007
2
4
p. 301-306
artikel
12
Moisture Sorption Isotherms of Pigeonpea (Cajanas cajan) Grain and its Dehulled Splits (Dhal)
R.K. Vishwakarma
2007
2
4
p. 228-237
artikel
13
Quality and Shelf-Life of Smoked Chevon Sausages Packed under Vacuum and Stored at 4±1°C
S. Dharmaveer
2007
2
4
p. 238-247
artikel
14
Quality Evaluation and Acceptability of Soy-yoghurt with Different Colours and Fruit Flavours
O.F. Osundahunsi
2007
2
4
p. 273-280
artikel
15
Starch Structures and Physicochemical Properties of a Novel β-glucan enriched Oat Hydrocolloid Product with and without Supercritical Carbon Dioxide Extraction*
David G. Stevenson
2007
2
4
p. 248-256
artikel
15 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland