Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of Mass on Convective Heat Transfer Coefficient During Onion Flakes Drying Anil Kumar
2006
1 1 p. 1-18
artikel
2 Effect of Various Coating Materials on Keeping Quality of Mangoes (Mangifera indica) Stored at Low Temperature Nuzba Anjum
2006
1 1 p. 52-58
artikel
3 Enhanced Production of Pectin Lyase and Pectate Lyase by Debaryomyces nepalensis in Submerged Fermentation by Statistical Methods Sathyanarayana N. Gummadi
2006
1 1 p. 19-33
artikel
4 Inhibition of Escherichia coli O157: H7 in Cemens with Different Garlic Levels Muhammet Irfan Aksu
2006
1 1 p. 59-65
artikel
5 In vitro Hydrolysis of Starches by α-amylase in Comparison to That by Acid V. Singh
2006
1 1 p. 43-51
artikel
6 Microbial and Chemical Qualities of Raw and Trona Processed African Breadfruit (Treculia africana Decne) V.O. Oyetayo
2006
1 1 p. 77-80
artikel
7 Oregano and Paprika Spices: Their Thermoluminescent Characteristics for Food Irradiation Dose Assessment E. Cruz-Zaragoza
2006
1 1 p. 66-76
artikel
8 Use of Natural Preservative in Bread Making Asia Latif
2006
1 1 p. 34-42
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland