Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A simple HPLC method for the determination of the mycotoxins ochratoxin A and B in blood serum of swine Curtui, Valeriu Gheorghe
2001
18 7 p. 635-643
artikel
2 Book Reviews 2001
18 7 p. 683-686
artikel
3 Cadmium in caribou (Rangifer tarandus) kidneys: speciation, effects of preparation and toxicokinetics Chan, Hing Man
2001
18 7 p. 607-614
artikel
4 Estimation of chromium bioavailability from the diet by an in vitro method GarcIa, Elena
2001
18 7 p. 601-606
artikel
5 Fenhexamid residues in grapes and wine Cabras, Paolo
2001
18 7 p. 625-629
artikel
6 Food aroma partition between packaging materials and fatty food simulants Hernandez-MuNoz, Pilar
2001
18 7 p. 673-682
artikel
7 Method for determining novolac glycidyl ether (NOGE) and its chlorohydrins in oily canned foods Brem, Sandra
2001
18 7 p. 655-672
artikel
8 Occurrence of ochratoxin A in Italian wines Pietri, A.
2001
18 7 p. 647-654
artikel
9 Pesticide residues in oranges from Valencia (Spain) FernAndez, M.
2001
18 7 p. 615-624
artikel
10 Survey of Brazilian tomato products for alternariol, alternariol monomethyl ether, tenuazonic acid and cyclopiazonic acid Motta, Silvana da
2001
18 7 p. 630-634
artikel
11 Survey of the occurrence of aflatoxin M1 in dairy products marketed in Italy: second year of observation Galvano, F.
2001
18 7 p. 644-646
artikel
12 Tetracycline residues in meat and bone meals. Part 2: The effect of heat treatments on bound tetracycline residues KUhne, Michael
2001
18 7 p. 593-600
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland