Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 EMULSIFICATION OF NONMINERAL OILS: EFFECT OF TYPE AND SOURCE Lissant, K. J.
1984
5 2 p. 97-110
artikel
2 SECONDARY DROPLET EMULSION : MECHANISM AND EFFECTS OF LIQUID CRYSTAL FORMATION IN O/W EMULSION SUZUKI, Toshiyuki
1984
5 2 p. 119-141
artikel
3 SOY AND MEAT PROTEINS AS FOOD EMULSION STABILISERS. 3. THE INFLUENCE OF SOY AND MEAT PROTEIN FRACTIONS ON OIL-WATER INTERFACIAL TENSION. Rivas, H. J.
1984
5 2 p. 143-158
artikel
4 STUDIES OF A-SE DISPERSIONS USED IN THE PHOTODEPOSITION PROCESS I: DISPERSION PROPERTIES IN THE DARK Peled, A.
1984
5 2 p. 219-226
artikel
5 STUDY OF POOL BURNING SELF-EXTINGUISHMENT MECHANISMS IN AQUEOUS DIESEL FUEL MICROEMULSIONS* Weatherford, W. D.
1984
5 2 p. 159-177
artikel
6 THE RHEOLOGICAL BEHAVIOUR OF A MICROEMULSION IN THE THREE-PHASE REGION Blom, C.
1984
5 2 p. 193-218
artikel
7 W/O MICROEMULSION OF POLYKERIZABLE COMPONENTS Gan, L. M.
1984
5 2 p. 179-191
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland