Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             18 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Review of: “Meals to Come: A History of the Future of Food” Ray, Krishnendu
2008
4 p. 298-301
artikel
2 A Review of: “The Wedding Present: Domestic Life Beyond Consumption” Sutton, David E.
2008
4 p. 301-304
artikel
3 A Riview of: “SLOW FOOD: THE CASE FOR TASTE” Mayda, Chris
2005
4 p. 299-301
artikel
4 A Riview of: “TSUKIJI: THE FISH MARKET AT THE CENTER OF THE WORLD” White, Merry I.
2005
4 p. 301-303
artikel
5 Author Index to Volume 12 2004
4 p. 1
artikel
6 Book Reviews Grivetti, Louis E.
2003
4 p. 245-257
artikel
7 BOOK REVIEWS 2002
4 p. 239-247
artikel
8 Comfort Foods: An Exploratory Journey Into The Social and Emotional Significance of Food Locher, Julie L.
2005
4 p. 273-297
artikel
9 Congratulations 2003
4 p. 259
artikel
10 CUTS AND CLASSIFICATION: THE USE OF NOMENCLATURES AS A TOOL FOR THE REFORM OF THE MEAT TRADE IN FRANCE, 1850-1880 Lhuissier, Anne
2002
4 p. 183-208
artikel
11 "ETHNIC FOODS" AND REGIONAL IDENTITY: THE HEZHA RESTAURANTS IN ENSHI Wu, Xu
2004
4 p. 225-246
artikel
12 FOOD SAFETY AND EXPERTISE: THE TRICHINOSIS EPIDEMIC IN FRANCE, 1878-1891 Stanziani, Alessandro
2002
4 p. 209-237
artikel
13 Modernizing Mansaf: The Consuming Contexts of Jordan's National Dish Howell, Sally
2003
4 p. 215-243
artikel
14 Nation and Cuisine. The Evidence From American Newspapers Ca. 1830-2003 Ray, Krishnendu
2008
4 p. 259-297
artikel
15 OF STOCKFISH AND STEW: FEASTING AND FASTING IN THE BOOK OF MARGERY KEMPE Mazzoni, Cristina
2002
4 p. 171-182
artikel
16 ONE HUNDRED YEARS OF ALLOTMENT GARDENS IN POLAND 1 Bellows, Anne
2004
4 p. 247-276
artikel
17 SELLINT WINE TO THE FRENCH: OFFICIAL ATTEMPTS TO INCREASES FRENCH WINE CONSUMPTION, 1931-1936 Howard, Sarah
2004
4 p. 197-224
artikel
18 Spicing Up the Imagination: Culinary Exoticism in France and Germany, 1930-1990 Regnier, Faustine
2003
4 p. 189-214
artikel
                             18 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland