Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant Activity of Hizikia fusiformis on Reactive Oxygen Species Scavenging and Lipid Peroxidation Inhibition Siriwardhana, Nalin
2003
9 5 p. 339-346
artikel
2 Effect of Blanching and Vacuum Pulse Application on Osmotic Dehydration of Pear Chafer, M.
2003
9 5 p. 321-328
artikel
3 Effect of Olive Oil-Fried Sardine Consumption on Liver Lipid Composition and Fatty Acid Cholesterol Esterification in Hypercholesterolemic Rats Viejo, Jesus
2003
9 5 p. 329-338
artikel
4 Note: Behaviour of Escherichia Coli O157: H7, Listeria Monocytogenes 4b and Yersinia Enterocolitica O3 in Pasteurised and Non-pasteurised Kefir Fermented for One or Two Days Gulmez, M.
2003
9 5 p. 365-369
artikel
5 Note: Effect of Some Spice Extracts on Bacterial Inhibition Sagdic, O.
2003
9 5 p. 353-358
artikel
6 Note: Influence of the Packaging Material on the Major Volatile Compounds of Tsipouro, A Traditional Greek Distillate Flouros, A. I.
2003
9 5 p. 371-378
artikel
7 Note: Relationships of Consumer Acceptability and Sensory Attributes of Yerba Mate (Ilex Paraguariensis St. Hilarie) using Preference Mapping Cruz, M. J. Santa
2003
9 5 p. 347-352
artikel
8 Note: Volatile Profile from Caninha Aged in Oak (Quercus sp) and Balsam (Myroxylon sp) Barrels Netto, C. C.
2003
9 5 p. 359-364
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland