Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Colour Stabilization of Spray-Dried Porcine Red Blood Cells Using Nicotinic Acid and Nicotinamide Saguer, E.
2003
9 4 p. 301-307
artikel
2 Comparative Effects of the Fat Extracted from Raw and Fried Sardines Upon Rat Growth and Zinc Bioavailability Pérez-Granados, A. M.
2003
9 4 p. 285-293
artikel
3 Effect of Moisture on the Mechanical Properties of Pork Rind (Chicharrón) Martínez, C. González
2003
9 4 p. 249-255
artikel
4 Effect of Thermal Treatment on the Antioxidant Activity and Content of Carotenoids and Phenolic Compounds of Cactus Pear Cladodes (Opuntia ficus-indica) Jaramillo-Flores, M. E.
2003
9 4 p. 271-278
artikel
5 Extraction and Functional Characteristics of Brazil Nut (Bertholletia excelsa HBK) Globulin Ramos, C. M. Pinto
2003
9 4 p. 265-269
artikel
6 Influence of Feeds and Rearing System on the Productive Performances and the Chemical and Fatty Acid Composition of Hare Meat Vicenti, A.
2003
9 4 p. 279-284
artikel
7 Note: Comparison of Colour Techniques to Measure Chocolate Fat Bloom Kumara, B.
2003
9 4 p. 295-299
artikel
8 Note: Shelf Life Determination of Korean Seasoned Side Dishes Kim, Gi-Tae
2003
9 4 p. 257-263
artikel
9 Some Kinetic Properties of Polyphenol Oxidase Obtained from Various Salvia Species (Salvia Viridis L., Salvia Virgata Jacq. and Salvia Tomentosa Miller) Gundo[notdef]ggmaz, G.
2003
9 4 p. 309-315
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland