Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of Homogenization as Pretreatment for the Improvement of Autolysis Efficiency of Kluyveromyces fragilis Vasallo, M. C.
2001
7 5 p. 445-450
artikel
2 Effect of Osmotic Solution Concentration, Temperature and Vacuum Impregnation Pretreatment on Osmotic Dehydration Kinetics of Apple Slices Barat, J. M.
2001
7 5 p. 451-456
artikel
3 Effect of Water Content on the Thermal Inactivation Kinetics of Horseradish Peroxidase Freeze-Dried from Alkaline pH Lemos, M. A.
2001
7 5 p. 393-398
artikel
4 Influence of Color on Perception of Sweetness and Fruit Flavor of Fruit Drinks Bayarri, S.
2001
7 5 p. 399-404
artikel
5 Influence of the Addition of Peach Dietary Fiber in Composition, Physical Properties and Acceptability of Reduced-Fat Muffins Grigelmo-Miguel, N.
2001
7 5 p. 425-431
artikel
6 Note. Consumer Awareness of the Main Sensory Attributes of Tepache, a Traditional Fermented Fruit Beverage Moreno-Terrazas, R.
2001
7 5 p. 411-415
artikel
7 Note. Occurrence of Fumonisin B1 in Spanish Corn-Based Foods for Animal and Human Consumption Velluti, A.
2001
7 5 p. 433-437
artikel
8 Note. Reaction of Bacteria Associated with Fish Spoilage to Chemical and Physical Stress Kirby, R.
2001
7 5 p. 405-409
artikel
9 Note. Visual and Instrumental Color Evaluation in Red Wines Martínez, J. A.
2001
7 5 p. 439-444
artikel
10 Review: Sources, Properties, Applications and Potential uses of Tannin Acyl Hydrolase Aguilar, C. N.
2001
7 5 p. 373-382
artikel
11 The Effect of Padding Foam on the Compression Characteristics of Some Agglomerated Food Powders Yan, H.
2001
7 5 p. 417-423
artikel
12 Viscous Synergism in Carrageenans (κ and λ) and Locust Bean Gum Mixtures: Influence of Adding Sodium Carboxymethylcellulose Hernández, M. J.
2001
7 5 p. 383-391
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland