Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of rich in β-glucan flours and preparations in bread baked from frozen dough Andrzej, Kurek Marcin

26 1 p. 53-64
artikel
2 Effect of Drypetes gossweileri essential oil and irradiation treatments on inhibition and sensitivity of bacterial spores Olugu, Steve Voundi

26 1 p. 65-77
artikel
3 Effect of modified atmosphere packaging on quality of bread with amaranth flour addition Kurek, Marcin A

26 1 p. 44-52
artikel
4 Exposure assessment of Salmonella spp. in fresh pork meat from two abattoirs in Colombia Fajardo-Guerrero, M

26 1 p. 21-27
artikel
5 Extract of Mangifera indica L. leaves may reduce biofilms of Staphylococcus spp. in stainless steel and teatcup rubbers Manzur, Andressa GB

26 1 p. 11-20
artikel
6 Impact of atmospheric non-thermal plasma and hydrothermal treatment on bioactive compounds and microbial inactivation of strawberry juice: A hurdle technology approach Mehta, Deepak

26 1 p. 3-10
artikel
7 Microwave-assisted extraction for recovery of polyphenolic antioxidants from ripe mango (Mangifera indica L.) peel using lactic acid/sodium acetate deep eutectic mixtures Pal, Chandra Bhushan T

26 1 p. 78-92
artikel
8 Physicochemical and sensory evaluation of biscuits enriched with chicory fiber Ivanišová, Eva

26 1 p. 38-43
artikel
9 Synergistic effect of cinnamaldehyde on the thermal inactivation of Listeria monocytogenes in ground pork Wang, Yuexia

26 1 p. 28-37
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland