Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Anti-biofilm efficacy of single and binary treatments based on plant essential oils against Escherichia coli persistent in food-processing facilities Vázquez-Sánchez, Daniel
2019
25 5 p. 385-393
artikel
2 Assessing safe food handling knowledge and practices of food service managers in Doha, Qatar Asim, Hammad S
2019
25 5 p. 440-448
artikel
3 Evaluation and modeling of changes in shelf life, firmness and color of ‘Hass’ avocado depending on storage temperature Sierra, Neidy M
2019
25 5 p. 370-384
artikel
4 Optimization of hot-air drying conditions for cassava flour for its application in gluten-free pasta formulation Ramírez, M
2019
25 5 p. 414-428
artikel
5 Optimization of the production of double-shell microparticles containing fish oil Fadini, Ana Lúcia
2019
25 5 p. 359-369
artikel
6 Preparation of maltodextrin stabilized α-tocopherol nanoemulsions using solvent-displacement technique Firoozy, Mitra
2019
25 5 p. 404-413
artikel
7 The effect of high-power ultrasound on the quality of carrot juice Chen, Liyi
2019
25 5 p. 394-403
artikel
8 The effect of natural and synthetic antioxidants and packaging type on the quality of cooked poultry products during frozen storage Karpińska-Tymoszczyk, Mirosława
2019
25 5 p. 429-439
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland