Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Antimicrobial activity of essential oils against foodborne multidrug-resistant enterococci and aeromonads in planktonic and biofilm state
Quendera, Ana P
2019
25
2
p. 101-108
artikel
2
Effect of low frequency ultrasound thawing method on the quality characteristics of Peru squid (Dosidicus gigas)
Li, Xiu-Xia
2019
25
2
p. 171-181
artikel
3
Effects of infrared radiation combined with heating on grape seeds and oil quality
Fu, Ruipeng
2019
25
2
p. 160-170
artikel
4
Efficacy of environmental friendly disinfectants against the major postharvest pathogens of stone fruits on plastic and wood surfaces
Bernat, M
2019
25
2
p. 109-119
artikel
5
Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough
Petrović, Jovana
2019
25
2
p. 130-140
artikel
6
Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1
Matejčeková, Zuzana
2019
25
2
p. 141-149
artikel
7
Olive leaf extracts for shelf life extension of salmon burgers
Khemakhem, Ibtihel
2019
25
2
p. 91-100
artikel
8
Progressive freeze concentration of skimmed milk in an agitated vessel: Effect of the coolant temperature and stirring rate on process performance
Muñoz, Isabella de Bona
2019
25
2
p. 150-159
artikel
9
Reviewers for Food Science and Technology International: 2018
2019
25
2
p. 182-183
artikel
10
Survival of encapsulated probiotics in pasteurized grape juice and evaluation of their properties during storage
Mokhtari, Samira
2019
25
2
p. 120-129
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland