Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Effect of deformation history on the stress relaxation behaviour of Colombian Caribbean coastal cheese from goat milk
Tirado, Diego F
2018
24
6
p. 487-496
artikel
2
Effect of maltodextrin reduction and native agave fructans addition on the physicochemical properties of spray-dried mango and pineapple juices
Jimenez-Sánchez, Darvin E
2018
24
6
p. 519-532
artikel
3
Effects of high hydrostatic pressure on the overall quality of Pêra-Rio orange juice during shelf life
Spira, Paz
2018
24
6
p. 507-518
artikel
4
Effects of microwave heating on the gelation properties of heat-induced Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) surimi
Liu, Xiangyu
2018
24
6
p. 497-506
artikel
5
Quality improvement of spreadable processed cheese made from ultrafiltered milk retentates using commercial starter cultures
El-Garhi, Hosam-Eddin M
2018
24
6
p. 465-475
artikel
6
Textural and physical properties of retort processed rice noodles: Influence of chilling and partial substitution of rice flour with pregelatinized high-amylose maize starch
Lubowa, Muhammad
2018
24
6
p. 476-486
artikel
7
Using different fibers to replace fat in sponge cakes: In vitro starch digestion and physico-structural studies
Diez-Sánchez, Elena
2018
24
6
p. 533-543
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland