Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of bacteriophages for the inactivation of Salmonella spp. in biofilms
Sadekuzzaman, Mohammad
2018
24
5
p. 424-433
artikel
2
Development of food emulsions containing an advanced performance xanthan gum by microfluidization technique
Santos, J
2018
24
5
p. 373-381
artikel
3
Effect of thyme and oregano essential oils on the shelf life of salmon and seaweed burgers
Dolea, D
2018
24
5
p. 394-403
artikel
4
Emulsifying conditions and processing parameters optimisation of kenaf seed oil-in-water nanoemulsions stabilised by ternary emulsifier mixtures
Cheong, Ai M
2018
24
5
p. 404-413
artikel
5
Intensification of the convective drying process of Salvia officinalis: Modeling and optimization
Jebri, Monia
2018
24
5
p. 382-393
artikel
6
Properties of microparticles from a whey protein isolate/alginate emulsion gel
Leon, Alicia M
2018
24
5
p. 414-423
artikel
7
Single screw extrusion of apple pomace-enriched blends: Extrudate characteristics and determination of optimum processing conditions
Singha, Poonam
2018
24
5
p. 447-462
artikel
8
Total quality index of ultrasound-treated blueberry and cranberry juices and nectars
Režek Jambrak, Anet
2018
24
5
p. 434-446
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland