Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of bacteriophages for the inactivation of Salmonella spp. in biofilms Sadekuzzaman, Mohammad
2018
24 5 p. 424-433
artikel
2 Development of food emulsions containing an advanced performance xanthan gum by microfluidization technique Santos, J
2018
24 5 p. 373-381
artikel
3 Effect of thyme and oregano essential oils on the shelf life of salmon and seaweed burgers Dolea, D
2018
24 5 p. 394-403
artikel
4 Emulsifying conditions and processing parameters optimisation of kenaf seed oil-in-water nanoemulsions stabilised by ternary emulsifier mixtures Cheong, Ai M
2018
24 5 p. 404-413
artikel
5 Intensification of the convective drying process of Salvia officinalis: Modeling and optimization Jebri, Monia
2018
24 5 p. 382-393
artikel
6 Properties of microparticles from a whey protein isolate/alginate emulsion gel Leon, Alicia M
2018
24 5 p. 414-423
artikel
7 Single screw extrusion of apple pomace-enriched blends: Extrudate characteristics and determination of optimum processing conditions Singha, Poonam
2018
24 5 p. 447-462
artikel
8 Total quality index of ultrasound-treated blueberry and cranberry juices and nectars Režek Jambrak, Anet
2018
24 5 p. 434-446
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland