Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applications of prebiotics in food industry: A review Singla, Vinti
2017
23 8 p. 649-667
artikel
2 Chemical composition and physicochemical properties of Phaeodactylum tricornutum microalgal residual biomass German-Báez, LJ
2017
23 8 p. 681-689
artikel
3 Effect of heat treatment to sweet potato flour on dough properties and characteristics of sweet potato-wheat bread Pérez, Isela Carballo
2017
23 8 p. 708-715
artikel
4 Impacts of pulsed electric field and heat treatment on quality and sensory properties and microbial inactivation of pomegranate juice Evrendilek, Gulsun A
2017
23 8 p. 668-680
artikel
5 Influence of sensory quality on preferences for apples of primary school children Lanza, B
2017
23 8 p. 729-738
artikel
6 Meat quality, free fatty acid concentration, and oxidative stability of pork from animals fed diets containing different sources of selenium Calvo, Luis
2017
23 8 p. 716-728
artikel
7 Products of chickpea processing as texture improvers in gluten-free bread Bird, Libby G
2017
23 8 p. 690-698
artikel
8 Sensory profile of sheep cheeses during a six-month storage period as evaluated by consumers Gámbaro, Adriana
2017
23 8 p. 699-707
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland