Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of bacteriocin RC20975 in apple juice Pei, Jinjin
2017
23 2 p. 166-173
artikel
2 Assessing heat treatment of chicken breast cuts by impedance spectroscopy Schmidt, Franciny C
2017
23 2 p. 110-118
artikel
3 Effect of gluten, egg and soy proteins on the rheological and thermo-mechanical properties of wholegrain rice flour Pătraşcu, Livia
2017
23 2 p. 142-155
artikel
4 Effects of high hydrostatic pressure and thermal processing on bioactive compounds, antioxidant activity, and volatile profile of mulberry juice Wang, Fan
2017
23 2 p. 119-127
artikel
5 Enzymatic and phytochemical stabilization of orange–strawberry–banana beverages by high hydrostatic pressure and mild heat Escobedo-Avellaneda, Zamantha
2017
23 2 p. 185-193
artikel
6 Influence of baking conditions on the quality attributes of sponge cake Ureta, M Micaela
2017
23 2 p. 156-165
artikel
7 Kinetic analysis and mathematical modeling of growth parameters of Lactobacillus plantarum in protein-rich isolates from tomato seed Mechmeche, Manel
2017
23 2 p. 128-141
artikel
8 The effect of different gas permeability of packaging on physicochemical and microbiological parameters of pork loin storage under high O2 modified atmosphere packaging conditions Marcinkowska-Lesiak, Monika
2017
23 2 p. 174-184
artikel
9 The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: A response surface methodology approach Ortiz, Abel
2017
23 2 p. 99-109
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland