Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Continuous microwave pasteurization of a vegetable smoothie improves its physical quality and hinders detrimental enzyme activity Arjmandi, Mitra
2017
23 1 p. 36-45
artikel
2 Effect of antibrowning dips and controlled atmosphere storage on the physico-chemical, visual and nutritional quality of minimally processed “Rojo Brillante” persimmons Sanchís, Elena
2017
23 1 p. 3-16
artikel
3 Effect of ethylene and 1-methylcyclopropene on the postharvest behavior of cape gooseberry fruits (Physalis peruviana L.) Balaguera-López, Helber E
2017
23 1 p. 86-96
artikel
4 Effect of process technology on the nutritional, functional, and physical quality of grapefruit powder Agudelo, C
2017
23 1 p. 61-74
artikel
5 Effect of sous vide processing on physicochemical, ultrastructural, microbial and sensory changes in vacuum packaged chicken sausages Naveena, BM
2017
23 1 p. 75-85
artikel
6 Lipid dynamics in blended wheat and non-wheat flours breadmaking matrices: Impact on fresh and aged composite breads Collar, Concha
2017
23 1 p. 24-35
artikel
7 Microbiology of cooked and dried edible Mediterranean field crickets (Gryllus bimaculatus) and superworms (Zophobas atratus) submitted to four different heating treatments Grabowski, Nils Th
2017
23 1 p. 17-23
artikel
8 Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment Castillejo, Noelia
2017
23 1 p. 46-60
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland